Etusivulle
Isoot Nuukat ei Oriaale

Tultuani mukaan Isoohin Nuukihin, huomasin ensiksi sen, että tässä porukassa ei tosiaankaan "Oriaalla". Jotkut itäsuomesta kotoisin olevat voisivat tuntea olonsa jopa vaivaantuneiksi syystä että täällä tuloo suoraa tekstiä ilman sen suurempia saivarteluja.

Allekirjoittaneen on kyllä myönnettävä, että huomaan olevani luonteeltani varsin pliisu, kun toisten Nuukalaisten räväkkiä kommentteja seuraan. Mutta hemmetin hyvä asia että meidän keskuudesta löytyy erilaisia persoonia ja mielipiteet tosiaan vaihtuu. Aina löytyy jotain keskustelun aihetta ja asiota tulee pähkäiltyä. Minäkin jopa pääsen selville Laihian tapahtumista kunhan vain osallistun klubi-iltoihimme tiistaisin.

Näiden tiistaisten klubi-iltojemme myötä olen voinut ilolla todeta, miten aktiivijäsenemme arvostavat kuulumistaan "Isoihin Nuukiin". Minäkin osaan sitä nyt arvostaa, vaikka aivan alussa en oikein ymmärtänytkään Isojen Nuukien syvintä olemusta. Muutaman klubi-illan jälkeen sekin alkoi hahmottua.

Isoot Nuukat ei ole pelkästään lenkkiporukka, mikä kiertää pitkin Laihian teitä, vaan nimenomaan Sporttiklubi, jossa yhteisenä nimittäjänä kaikilla on yhteinen ymmärrys tällaiseen klubimeininkiin ja aina mahdollisuuksien sen salliessa, myös fyysisen liikunnan harjoittamiseen. Eräs, eikä lainkaan vähäisin arvo klubillemme on sen jäsenyys. Isoot Nuukat ei ole paikka minne mennään jos mieli tekee - sinne kutsutaan. Niinpä tämä arvostus näkyy siinä että varsin usein klubin jäsenet tulevat klubi-iltoihin vaikka se lenkki jääkin tekemättä. Tämä luo yhteenkuuluvaisuuden tunteen, mikä näkyy mm. siinä että osallistumme porukalla erilaisiin urheilutapahtumiin sekä mitä erikoisimpiin tempauksiin - kuten vaikkapa lauteiden timpuroimiseen saunapaikkaamme Kantriin, tai rokkibändin soittokamojen roudareina toimimimiseen (YÖ-yhtyeen keikka Merikarvialla -06). Nyt keväällä olemme sitten järjestämässä valtakunnallisia sporttiklubien kevätpäiviä Vaasan Tropiclandiassa.

Toivonkin omalta osaltani tuovani lisää Rock'n Rollia tähän meidän klubiimme.


Juha Haapala